onsdag 10 november 2010

Syfestivalen och nya tyger

I fredags åkte jag till Syfestivalen, eller rättare sagt jag gick! Bor än så länge 10 min promenad från Stockholms mässan.

Var där redan kvart i tio och åkte inte där ifrån förrän vid fyra! Lyckades hålla i plånboken ganska bra, fast jag ångrar att jag inte köpte vissa tyger. Men det kommer ju en festival igen i februari så då får jag väl fylla på med de tyger jag hoppade över denna gång.

Började inköpsrundan hos Znok där jag hade lite svårt att bestämma mig för vilken färgställning jag skulle ha på de Snurriga Sniglarna, tillslut valde jag de blå sniglarna, bruna drakar och turkosa grodor.

Sen en sväng till Nea Nobelle och inköp av Hilco velour, röd och gul. Därefter JNY Design, röda moln interlock, djungel interlock och bruna moln velour fick följa med hem härifrån. Stod länge och funderade på traktorfrottén, och det är den jag ångrar mest att jag inte köpte. Får hoppas att den finns kvar ett tag till.

Sen köpte jag ett tyg till mig själv, spolar till undertråd, och en hållare för dessa.


På denna bild finns de tyger jag har köpt senaste tiden. Längst upp till höger ligger Iris visa från Strömming, under det är det trolltyg från Mjuka tyger i velour. Undre raden visar gul och ljusblå interlock samt randig velour från Dollys tyger vid Odenplan. Det vita är bambufleece från Strömming.

Nu får jag nog hålla mig från att köpa mer tyger på ett tag med tanke på att jag inte har hunnit och orkat sytt så mycket sista tiden! Om det nu inte kommer mer söta tyger förstås.


2 kommentarer:

  1. Haha klart det kommer fler söta tyger! Det ska jag se till;) Hoppas sylust och tid kommer tillbaka:)

    SvaraRadera
  2. Ja du är super på att få fram nya fina tyger! Idag kom det ju ett nytt hos Znok och snart kommer det söta elefanter hos Strömning. Fast jag får nog hålla i plånboken några veckor.

    SvaraRadera