tisdag 9 november 2010

Kjol nummer 2 och flytt

Här är kjol nummer 2 i höstutmaningen. Brun manchester från S&S, mönster från Burda, som egentligen var tänkt till läder men det fungerade bra med manchester också. Jag har bara fodrat övre delen men har kommit fram till att jag måste fodra hela kjolen för den fastnar på benen när jag har strumpbyxor. Det sitter blixtlås på höger sida.


Riktigt kul är det att gå runt i sina egna kjolar och få positiva kommentarer om dem! Önskar jag hann sy mer till mig själv, kanske kan jag hitta lite mer tid och lust när vi har flyttat.


Ja flytten ja, det är en anledning till att det har varit lite tyst på bloggen under oktober. I årsskiftet flyttar vi till Linköping, vi lämnar storstadens stress för ett liv i en, för oss, småstad. Jag kommer till att börja med att vara föräldraledig men hoppas på att hitta ett jobb så fort som möjligt. Ser fram emot att inte bo så långt ifrån Jofotex. Har hunnit spana in en tygaffär i Linköping men tror att det ska finnas nån till. Kommer kanske att sakna det stora utbudet av tygaffärer i Sthlm men å andra sidan beställer jag ju det mesta tyget via internet.
3 kommentarer:

  1. Härlig kjol med lite vidd i! Jag tror inte det blir några underdelar för mig i utmaningen. Två överdelar och två asseccoarer klara (men bara ett bloggat om).

    SvaraRadera
  2. Snyggt kjol! Manchester är så härligt, men som sagt kan det behöva foder om man vill ha strupbyxor på har jag märkt:) Kjolen har så lätt för att fastna på benen och "vandra uppåt"

    SvaraRadera