torsdag 26 januari 2012

Ms julkapp så här i efterhand


Sydde detta sett till M i julklapp. Inte så uppskattat, det var ju roligare med bilen som pratade och bondgården. Men det är en mjuk och skön tröja som han nu gillar. Byxorna blev bra de med men lite små. De passar nu men det finns ingen längd att växa i. Men vad gör det :) Det är ju kul att sy nytt. Lite irriterande bara när man tänkt att de ska passa ett tag framöver.

Har klippt ut två byxor till av samma mönster men får ta och klippa till två par till fast längre. Är smidigt att sy flera samtidigt i samma färg. Ska försöka klippa till några i mindre storlekar också så att jag har lite hemma att sälja och ge bort, samt till knodden i magen.

Idag har vi haft en så härlig dag jag och M. Har vabat men med friskt barn, han var dålig i går men idag fanns inga tecken på någon sjukdom så i morgon blir det föris för honom och jobb för mig. Vi har fått en hel del gjort, städat, handlat och varit ute i det ganska soliga vädret. Jag njuter för fullt av att det är lite vitt på marken. Hoppas på att det stannar och att det kommer mer men det ser inte så lovande ut på långtidsprognosen.

1 kommentar: