onsdag 8 juli 2015

Planer

Jag har många planer, alldeles för många planer om jag ska vara ärlig. Tiden räcker inte till och det blir mest stressande. Men samtidigt är det roligt att planera och välja mönster och tyger. Sen finns en önskan och förhoppning om att jag ska hinna mer på kvällarna när barnen lagt sig. Vilket jag inte gör...
Men här kommer det jag har planerat att sy framöver:

Bombshell swimsuit 
Har ritat av mönstret och ska klippa ut tygerna. Hade tänkt bli klar denna vecka men så kom det ett par andra saker som behövde bli klara innan helgen så då fick den här stå tillbaka. Tyget är en blå stuv köpt från Ohlssons tyger förra året. Det var det där med att inte hinna det en har tänkt sig... Men den här sommaren ska den bli klar och jag ska hinna använda den i alla fall en gång :) När jag var ner till stuvarna på Ohlssons i går så hittade jag ett nytt baddräktstyg, mönstrat som jag egentligen inte vet om det är jag men vad tusan, det kan ju alltid bli.







Vogue 8728
En marinblå och en petrol, det går åt rätt mkt tyg men jag köpte rejält med tyg i dessa färger när Znok design hade utförsäljning. Jag tror att jag börjar med den marinblå, är lite osäker på petrolfärgen men får se hur det blir när jag har provat modellen.












Deer and Doe Bruyere -
Svart botten med blommor, den är redan utklippt och ligger och väntar. Jag har sytt en tidigare som jag inte har visat. Måste verkligen göra det för jag är jättenöjd. Den är något liten så dem som jag klippt ut nu är en storlek större. Nu är det en helt annan tygkvalité så vi får väl se ut den ser ut när den är klar.















Minoru - röd

Jag har haft mönstret lääänge. Det finns bra sew along att följa på Karinottilias hemsida. Så det är ju inte så mycket att vänta på egentligen...

















Anna dress

Jag har gjort några stycken men det är först sista gången som klänningen blev perfekt. Nu har jag noggrant ritat om mönstret så jag hoppas att nästa ska sitta likadant eftersom jag denna gång ska klippa i fintyget!



 gråblommigt Libertytyg 

Och så vill jag sy en väska till mig själv. Sen tillkommer kläder till barnen. Två jackor samt massor med annat. Men det är ingen brådska med deras saker så jag ska prioritera mig själv ett tag framöver.

2 kommentarer:

  1. Åh! Anna-klänning i grått mitsi-liberty! Jag svimmar lite av avund, den kommer bli såååå snygg! Och allt det andra du planerar också förstås. Så kul med planer, men jag håller med, det kan bli stressande. När jag har för många spännande och lite svåra syplaner tenderar jag att bara klippa till någon enkel tröja till barnen istället - enklare och tryggare. Men jag jobbar på det där...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Brukar göra som du, helt plötsligt sys det enkla snabba saker.

      Radera